Oostendorp 4x4 gaat als Oostendorp 4WD Specialist verhuizen naar het Brabantse Zeeland

Oostendorp 4x4 is, na ruim 5 jaar binnen Oostendorp Cuijk te hebben geopereerd, uitgegroeid tot een landelijk bekende 4WD Specialist van betekenis. Door deze groei en de verhuizing van Oostendorp Cuijk is de tijd rijp om de 4x4 afdeling te verzelfstandigen.

We zijn dan ook heel blij om u te kunnen melden dat vanaf 1 maart 2021 de deuren worden geopend van Oostendorp 4WD Specialist aan de Hoefslag 3 in Zeeland (Noord-Brabant). Onder de bezielende leiding van Arno van Bakel, ondersteund door Ad Oostendorp, zal Oostendorp 4WD Specialist zich verder ontplooien als de merkonafhankelijke 4WD Specialist die volledig is gericht op offroad rijden, kamperen en zakelijke toepassingen. Wij maken de ultieme 4x4 experience voor iedereen bereikbaar.

Natuurlijk blijven we importeur van het Australische merk Ironman 4x4. Een wereldwijde speler met een breed, scherp geprijsd en kwalitatief hoogwaardig aanbod van veersystemen, onderdelen en accessoires voor het volledig prepareren van 4x4’s voor alle soorten gebruik.

Ook blijven we de officiele dealer voor Nederland van Alu-Cab producten. Een bedrijf dat wereldwijd furore maakt met de ontwikkeling en productie van compacte en lichte kampeermogelijkheden voor avontuurlijke omgevingen. Ze leveren ultieme oplossingen in aluminium daktenten, canopies en camperunits.

Vanaf 1 maart zijn we weer redelijk operationeel ingericht en hopen we u, binnen de corona perikelen, weer zo goed als mogelijk te kunnen ontvangen. Tot die tijd zijn we druk met verhuizen. Voor noodgevallen kunt u contact opnemen met 088-2420344.

Het Oostendorp 4WD Team