Professioneel betrouwbare 4x4's voor tijdens werkzaamheden

Professioneel 

Gebruikt u uw 4x4 voor het werk? Dan moet uw auto betrouwbaar zijn, altijd klaarstaan als er werk te doen is en zichzelf opbrengen. Oostendorp 4WD specialist is uw professionele partner, die tijdens de gehele levensduur van uw voertuig(en) voor u klaar staat. 

We leveren complete oplossingen en helpen bij de aanschaf, opbouw en met onderhoud. En mocht uw auto onverhoopt stil komen te staan dan hebben we volwaardige 4x4’s met trekhaak beschikbaar als vervangende auto.

Aanschaf 

Oostendorp 4WD specialist levert 4x4’s uit voorraad. Er zijn altijd meerdere exemplaren van de Toyota Land Cruiser en de Hilux op voorraad, zodat u direct kunt rijden. Mocht uw auto er niet bij staan dan kunnen we snel schakelen en uw favoriete uitvoering leveren. 

Het dealerschap van Toyota is het voordeel van Oostendorp 4WD specialist. We leveren de actuele modellen voor de Nederlandse markt, met het maximale trekgewicht, draagvermogen en de juiste milieuklasse.

Gaat uw voorkeur uit naar een gebruikte 4x4? Wij kennen de sterke en zwakke punten van de meeste modellen en helpen u bij de selectie van een ideale occasion voor uw bedrijf. Indien nodig begeleiden we de import of keuring op grijs kenteken.

Opbouw 

Oostendorp 4WD specialist levert kant-en-klare en aangepaste voertuigen voor het boerenbedrijf, aannemers, hoveniers, waterschap, utiliteit en overheidsdiensten. Opgebouwd volgens uw wensen, af-dealer met behoud van garantie en alle financieringsmogelijkheden. 

Via onze Australische partners hebben we toegang tot alle kennis die in de zwaarste omstandigheden in de mijnbouw en industrie is opgedaan. Zo ver hoeven we in Nederland niet te gaan, maar het helpt ons om u met een zo betrouwbaar mogelijke 4x4 uit te rusten.

Financiering, garantie en fiscaliteit

Oostendorp 4WD specialist levert uw voertuig mét advies over de financiering en fiscale aspecten van uw voertuig. Uniek zijn ons aanbod om een aangepast voertuig volledig in een leasecontract op te nemen, en het behoud van de volledige fabrieksgarantie bij aanpassingen die door ons worden uitgevoerd. 

Naast de financiering spelen de fiscale effecten van het voertuig een grote rol in uw bedrijfsvoering. Denk aan de keuzes rondom het kenteken, de afschrijving en eventuele regelingen voor bedrijfsinvesteringen. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over en helpen u om de beste keuze te maken.

Met het oog op toekomstige regelgeving is het een extra zekerheid dat de actuele 4x4 modellen van Toyota aan de strengste milieunormen voldoen. De Land Cruiser 150 voldoet aan de nieuwste Euro 6.2 norm gemeten volgens de WLTP testmethode. En dat met de vertrouwde Toyota kwaliteit!

Onderhoud 

‘Koop bij de man die ook repareren kan,’ is een oud gezegde, wat zeker bij bijzondere voertuigen opgaat. Zonder onderhoud blijft geen auto rijden, het is het behoud van het materiaal. Onze kundige monteurs zorgen ervoor dat u op uw auto en op alle aanpassingen en accessoires kunt vertrouwen.

We maken heldere afspraken over het werk, over wat we wel en niet vervangen en over de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Laat u verrassen door onze kundige monteurs en de goede prijs / kwaliteitsverhouding van het onderhoud via Oostendorp 4WD specialist!