Ironman 4x4: van vakantie tot wereldreis!

De accessoires van Ironman 4x4 verbeteren de terreinvaardigheid en het comfort van vrijwel elke 4x4. Bekend geworden met veersystemen en schokdempers levert Ironman 4x4 inmiddels een compleet assortiment, voor vrijwel elke 4x4. U kunt uw auto compleet aankleden en geschikt maken voor de verste bestemmingen. 

Oostendorp 4WD specialist kiest voor Ironman 4x4 vanwege de Australische kwaliteit. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 60 jaar en is bekend als een no-nonsense leverancier. We leveren niet alleen accessoires voor Toyota, maar ook voor alle andere merken 4x4, zoals Land Rover, Nissan, Suzuki, Isuzu en Jeep.

Ik ga op reis en ik neem mee…
De ideale uitrusting voor een road-trip, off-road vakantie of expeditie vindt u gewoon bij Oostendorp 4WD specialist. Daar heeft u ook met, maar ook zonder een 4x4 plezier van! In de uitgebreide catalogus van Ironman 4x4 vindt u eenvoudig de producten en accessoires voor uw auto en voor uw vakantie. 

Veercomfort is rijplezier!
Een lekker rijdende en goed verende auto maakt dat u elke dag met plezier instapt, dat kilometers ongemerkt onder u door schieten en u op reis echt kunt uitrusten. Daarom leveren we veersystemen die uw auto beter laten rijden, in de omstandigheden die u tegenkomt en voor het budget dat u beschikbaar heeft.

Heavy duty bescherming voor uw 4x4
De bumpers, bodemplaten en sidebars van Ironman 4x4 beschermen uw 4x4 en zien er geweldig uit. Bij intensief off-road gebruik is de juiste bescherming een ‘must’ en het behoud van uw voertuig, en voor vrijwel elk type 4x4 beschikbaar! 

Vastrijden en loskomen...
Een verkeerde inschatting is genoeg om uzelf vast te rijden. Het overkomt iedereen wel eens, en vaak levert het de beste verhalen voor bij het kampvuur op. Ironman 4x4 heeft een assortiment met uitstekende elektrische lieren, sleeplinten en accessoires waarmee elke bergingsactie veilig kan worden uitgevoerd.


Hieronder kunt u een Ironman Calculatie laten maken van uw voertuig.

Ironman Calculator

 

 Hoe werkt het?


De catalogus van Ironman 4x4 opent u door op de button te klikken. De catalogus is in het Engels beschikbaar. Zoek op de website naar het door uw gewenste product en 'Add to quote'. Via de optie ‘Online Quote’ kunt u de producten selecteren, en uw selectie aan ons doorsturen. Als u een adres in Nederland invoert, komt de aanvraag automatisch bij ons uit. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de showroom in Cuijk!

Ironman Fit my 4x4