Full service: uw avontuur staat voorop!

Oostendorp 4WD specialist helpt u met alle vragen rondom uw 4x4. De aanschaf, preparatie en opbouw van uw auto, met de financiering en het onderhoud. Of u nu met een RAV4 prachtige vakanties maakt of met uw iconische Land Cruiser een wereldreis wilt maken, met alle vragen kunt u bij ons terecht. Uw avontuur staat voorop!

We leveren nieuwe en gebruikte voertuigen en helpen bij de aanschaf, opbouw en met onderhoud. Naast het Toyota dealerschap importeren we accessoires en onderdelen van Ironman 4x4, hét complete Australische merk voor reizen, expeditie, overland en gewoon vakantie met de auto. Bij Oostendorp 4WD specialist leveren we alles voor uw avontuur!

Preparatie

De auto’s uit onze werkplaats gaan de wereld over. Onze klanten vertrouwen ons met de complete voorbereiding van hun 4x4 voor wereldreizen, expeditie en zelfs rally-raid, competitie op het hoogste niveau. Ook uw auto kunnen we voorbereiden op het avontuur, of u nu de wereld over gaat of gewoon een mooie route in Frankrijk wilt rijden.

Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw situatie, die aansluit bij uw wensen en past bij uw budget. Als wij uw auto mogen voorbereiden hoeft u niet bang te zijn voor moderne techniek. We leveren storingsvrije elektronica af, netjes afgewerkte kabelbomen en geven u helder advies voor het eventuele onderhoud op een lange reis. 

Bij Oostendorp 4WD specialist hebben we bijzondere expertise op het gebied van vering en demping. We zorgen er niet alleen voor dat uw auto er goed uitziet, maar ook dat hij geweldig rijdt. Dankzij Ironman 4x4 beschikken we over een uitgebreid gamma aan veersystemen en vanuit de autosport hebben we ervaring met de bekende Nederlandse leveranciers: alles voor uw rijplezier!

Onderhoud en reparatie

‘Koop bij de man die ook repareren kan,’ is een oud gezegde, wat zeker bij bijzondere voertuigen zoals uw 4x4 opgaat. Zonder onderhoud blijft geen auto rijden, het is het behoud van het materiaal. Onze kundige monteurs zorgen ervoor dat u op uw auto en op alle aanpassingen en accessoires kunt vertrouwen. En mocht u onverhoopt schade rijden, dan lossen onze collega’s van de schadeafdeling dat netjes voor u op.

We maken heldere afspraken over het werk, over wat we wel en niet vervangen en over de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Laat u verrassen door onze deskundigheid en de goede prijs-kwaliteitsverhouding van het onderhoud via Oostendorp 4WD specialist!

Garantie, financiële diensten en verzekeringen

Oostendorp 4WD specialist levert nieuwe auto’s met financiering en behoud van volledige garantie, ook als deze worden aangepast voor een reis of voor professioneel gebruik. Wat u bij ons koopt kunt u ook bij ons verzekeren en we denken graag mee over de fiscale aspecten van uw aanschaf.

 

Wij helpen u graag met de full service van uw 4x4. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom op Hoefslag 3 in Zeeland.

 

Contact